diumenge, 12 de maig del 2013

Un Sant Jordi molt especial

El passat Sant Jordi vaig fer una sessió de contes molt especial al bonic jardí de la biblioteca Jaume Perich de Premià de Dalt. Els més petits de Premià em van acompanyar en un viatge molt divertit per les històries d’uns reis... una mica diferents. Aprofitant un dia tan especial com és el 23 d’abril i enmig de llum, llibres i roses, vaig explicar una Llegenda de Sant Jordi una mica adaptada (gràcies a una bona amiga, la Laia Dodero, que me’l va cedir per poder-lo compartir), on el drac acaba a topos de color rosa i on la princesa i Sant Jordi se’n van junts a viure aventures arreu del món. També ens van acompanyar un rei amb orelles de cavall que venç la seva por a la vergonya gràcies a unes canyes màgiques, un altre rei que s’enamora bojament... del seu príncep blau, i un altre de molt vellet que s’empesca un enginyós repte per escollir el seu successor. Sí, sí, va ser una sessió molt especial, carregada de contes amb valors, somriures de tothom, ambient de primavera i expressivitat al màxim. Gràcies i fins la propera!

2 comentaris:

  1. Fantàstic Gemma!!
    Ara podrem seguir-te i podrem continuar escoltant els teus contes! Ja ens han dit que els teus alumnes estan molt orgullosos de tu i dels teus contes!!
    Continua transmetent aquesta llum i aquesta calidesa i tendresa!

    Endavant amb aquest nou projecte! Té molt bona pinta ...

    una abraçada
    Maria i Mikel

    pd: Ensenyarem el bloc a les nostres filles!

    ResponElimina
  2. Moltes gràcies pel comentari tan afectuós Maria i Mikel. Continuaré passejant pel món dels contes i continuaré compartint-lo amb qui vulgui :-)
    Una abraçada

    ResponElimina